DET ÄR DETALJERNA SOM ÄR SKILLNADEN

Företag har F-skattesedel.  Kunden kan använda Rot-avdrag.   IF ansvarförsäkring.

KUNDREFERENSER

Om  ni behöver mer information kontakta oss så får referenskund tel.nummer som intereserar.

Sophie

NORRA ÄNGBY

"Vi är fantastiskt nöjda med arbetet, från början till slut. Vi använde Bromma Byggmästare till att putsa vår grund på vårt hus i Bromma. Resultatet var kanon :) "

Eva

BROMMA KYRKA

"Vi är mycket nöjda med slutresultatet, de höll både tiden och priset som utlovat. De gjorde den extra lilla ansträngningen som gjorde vår altan perfekt. Kan inte tacka BB tillräckligt. "


Erik Fransson

Täby.

Sayan var mycket noga med att förklara hur hans skulle göra, när han skulle göra det och hur mycket det skulle kosta. Arbetet gjordes på tid, mend hög kvalitet och till rätt pris.
Jag är mycket nöjd och skulle inte tveka att anlita Bromma Byggmästare.igen. 

Viktor Berggren

Sollentuna

Sayan var nogrann och utförde ett profesionellt jobb. Han lyssnade på mina önskemål och kom med egna förslag om materialval och tekniker. Jobbet gjordes till överenskommet pris och tidplan. Jag kan varmt rekomendera Bromma Byggmästare.

Linus Tingdahl

Svedmyra

Vi anlitade Byggmästare S.S för att mura igen en gammal garageport och sätta i en ny vanlig dörr. Dessutom lagade de grundmuren runt huset och putsade och målade. Vi är mycket nöjda med samarbetet och med resultatet! Mycket proffsigt! Lätt och bra kommunikation hela vägen, och vi fick tydlig info om alla moment under arbetets gång. Vi kommer definitivt överväga att anlita dem igen till kommande projekt i huset eller trädgården. 

Cecilia Saav

Väldigt professionella, snabba och flexibla. Arbetet var jättebra gjort och blev t.o.m klart tidigare än planerat. Priset var rimligt och enligt överenskommelse så inga överaskningar där.
Mycket nöjd med resultatet och kommer anlita dem vid behov i framtiden. Rekommenderas varmt.
/Cecilia 

Hans Knibestöl

Bromma byggmästare genomförde putsning och målning av sockel på ett noggrant och professionellt sätt och till ett rimligt pris. 


Helt fantastiskt bra bemötande och information före renoveringen. Bra dialog under renoveringen och resultatet blev fantastiskt!
Jag kan verkligen rekommendera Byggmästare SS!!! 

Johannes Krabben

Sayan kom och tittade på uppdraget redan samma kväll som det lades ut på Offerta. Han gav mig ett prisförslag direkt och skickade en offert samma kväll. Redan dagen efter utförde han uppdraget till avtalad tid och pris. Jobbet blev välutförd och jag är väldigt nöjd. Han hjälpte även till med att sätta in en ny dörr, även om det inte var en del av uppdraget. Jag kan varmt rekommendera Bromma Byggmästare. 

Daniel Sollentuna


Bra utfört jobb till vettigt pris.

GRUNDARE

Sayan Sameev

ÄGARE

Sayan Sameev grundade Bromma Byggmästare baserat på kärnvärdena för samarbete, integritet och engagemang. Sayan värdesätter kvalitet på service, hårt arbete och lyhördhet för kundens behov. Det är företagets kärnvärde och har lett till framgång i en konkurrenskraftig bransch.

Vi erbjuder våra kunder garanti på det jobb som vi utför.